Segueix-nos!

Gemma Ponce

24 d'octubre de 2024

Atletisme

Atletisme

La primera Mitja Marató del Maresme tindrà sortida i meta a Premià de Mar

Gemma Ponce
Imatge: Dani Events

La primera Mitja Marató del Maresme, amb un recorregut de 21 quilòmetres, tindrà la meta a la N-II a l’altura del Port de Premià de Mar. El recorregut urbà transcorre per les quatre poblacions veïnes al municipi connectats per la nacional, un fet que fa que amb un desnivell de 20 metres positius, sigui la mitja més plana de tota Catalunya.

Des de l’organització de la Cursa Dani Maresme preveuen la participació d’entre 3.000 i 4.000 corredors. De moment, amb un mes vista, sumen 2.000 inscripcions. Xavi Palas, director de la prova esportiva, ha explicat al Matinal Premià Mèdia que la cursa “ha arribat per quedar-se” i la intenció és convertir la Mitja del Maresme com a una competició de referència en les següents edicions. La prova no està homologada perquè, explica Palas, no hi ha hagut temps, però la’objectiu és fer-ho en les següents edicions i que els corredors puguin sumar aquesta fita.

A més de la mitja, també hi haurà la modalitat de recorregut de 10 i 6 quilòmetres, com també una pels més petits. Totes elles han establert el port premianenc com a zona village i tindran sortida en diferents horaris. A les 8.30 h serà el torn dels recorreguts més llargs, mentre que a les 10.30 h i les 12 h es donarà el tret de sortida a la prova de 6 quilòmetres i KIDS, respectivament. Les inscripcions encara estan obertes a través de la pàgina web fins al 20 de novembre.

Recupera l’entrevista a Xavi Palas al Matinal Premià Mèdia a:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura