Segueix-nos!

Gemma Ponce

21 d'octubre de 2024

Cultura

Cultura

L’ArTardor reconeix als artistes locals i un primer premi: consulta tots els guanyadors

Gemma Ponce

José Reyes en fotografia, Ricard Tenaza en pintura i Nora Bello en categoria pintura juvenil són els primers premis de l’Artardor 2024. En aquesta edició s’hi han presentat 130 obres en total, també amb participacions d’arreu del territori. Optaven a un primer premi i a un a altre com a autor local, després que les bases d’aquesta convocatòria no contemplessin un segon premi, com s’havia fet en anteriors ocasions.

La categoria més participada ha sigut la de fotografia, que s’ha endut Ismael Arauz com a autor local. Per contra, la d’escultura només ha rebut 5 obres i ha quedat deserta perquè el jurat va considerar que complia el mínim nivell exigit, segons indiquen des de l’Ajuntament. El premi autor local de pintura ha sigut per Josep Maria Carbó, i la menció d’honor per Aida Mauri. Una de les novetats, la categoria juvenil, ha premiat a la Nora Bello i la Daniela Martínez:

A la recollida dels premis de dissabte, en el marc de l’ArTardor, hi van assistir tres dels set premiats. Els guardons d’art premianenc amb nom ben clar que defineix una jornada d’activitats artístiques encara la desena edició l’any vinent, després d’haver afegit per primer cop un mercat d’art que, segons exposa Bàrbara Anglí, la regidora de cultura premianenca, s’ha recuperat per mirar d’enfortir-lo.

L’Artardor s’allargarà amb la l’exposició que hi ha al Museu de l’Estampació amb totes les obres de pintura i escultura presentades fins al 10 de novembre. La mostra de les fotografies es podrà veure a partir d’aquest dilluns i fins al 3 de novembre al Centre Cívic.

Etiquetes:

Artardor

Més notícies

Cultura