Segueix-nos!

Gemma Ponce

16 d'octubre de 2024

Societat

Societat

Canvi de rector a les parròquies premianenques

Gemma Ponce
Mossèn Lluís Petit en el seu comiat el dissabte a la Parròquia de Sant Cristòfol.

Mossèn Lluís Petit s’acomiada de la rectoria de Premià de Mar i se’n va a fer de missioner al Perú. Després de tres anys al capdavant de la comunitat cristiana de les parròquies premianenques, aquest cap de setmana dona pas al mossèn Antoni Babra Blanco. Diumenge el nou rector oficiarà la primera missa d’inici de ministeri.

Com ha fet Mn. Lluís Petit, Babra assumeix la responsabilitat en tres parròquies: les de Sant Cristòfol i Santa Maria a Premià de Mar i la de Sant Pere de Premià de Dalt. Tres comunitats amb el mateix rector, una voluntat que, segons ha explicat Petit al Matinal Premià Mèdia, respon a la voluntat d'”optimitzar recursos” perquè, assumeix, hi ha menys gent.

De cara al mes de desembre, Mn. Lluís Petit marxarà a fer de missioner al Perú, a la zona de la selva peruana del departament de San Martín. Amb un pas per la ciutat que ha definit com a breu, però en el qual ha volgut destacar la bona rebuda i la proximitat que ha tingut amb la comunitat cristiana premianenca.

Mn. Antoni Babra es posa al càrrec de la comunitat pastoral de Premià de l’Església Arxiodiocesana de Barcelona aquest cap de setmana amb la missa d’inici de ministeri, que comptarà amb la presència del vicari episcopal, Andreu Ollé.

Recupera l’entrevista sencera al Mn. Lluís Petit:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura