Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

10 d'octubre de 2024

Comarca

Comarca

Mataró ret homenatge avui a l’actor Joan Pera amb un acte al Teatre Monumental

Joaquim Aguilar
Font: Ajuntament de Mataró

L’actor mataroní Joan Pera rep avui un senyor homenatge a la seva ciutat per iniciativa de l’Ajuntament i de l’Associació d’Amics de la Ciutat de Mataró. Se li ha preparat un acte de reconeixement al Teatre Monumental en el qual es farà un repàs a la seva trajectòria artística i personal que transitarà per la seva carrera com actor de teatre, cinema i doblatge a través d’una entrevista personal que li faran els periodistes de tvMataró Pep Andreu i Laura Cera. La vetllada es completarà amb la música de l’Orquestra de Mataró.

Joan Pera va néixer a Mataró el 27 de setembre de 1948 i es va estrenar dalt de l’escenari de la Sala Cabanyes, i més endavant va debutar professionalment l’any 1965. Actor de cinema i teatre ha treballat també com a director i actor de doblatge, i ha cultivat sobretot la comèdia; entre els seus èxits destaca el nebot de Joan Capri al ‘Doctor Caparrós, medicina general’ i la seva interpretació a ‘La extraña pareja’ amb Paco Morán. La seva popularitat també el va portar a ser l’escollit per donar la benvinguda a la primera emissió de la Televisió de Catalunya. També ha obtingut molta popularitat per haver posat veu com a doblador a Woody Allen i Rowan Atkinson. 

L’acte, que comença a les 19h i que presidirà l’alcalde de Mataró, David Bote, i el president de l’Associació Amics de la Ciutat de Mataró, Manuel Roca, és obert a tota la ciutadania amb reserva prèvia d’entrades via online o presencialment a les oficines de Cultura de l’Ajuntament.

Etiquetes:

Mataró | teatre

Més notícies

Cultura