Marc Rodriguez

8 d'octubre de 2024

Bàsquet

Bàsquet

Primera derrota del curs pel sènior femení, que no pot amb el Femení Sant Adrià (53-48)

Imatge del sènior femení jugant a casa contra el Prat

Derrota del primer equip femení de bàsquet. L’equip d’Àlex Àlvarez va caure a la pista del Femení Sant Adrià per 5 punts de marge, 53-48. I això que les premianenques van engegar bé, amb un parcial de 9 a 14, que ràpidament el rival va saber capgirar amb una bona defensa i remuntant al descans (29-25). El sènior femení va voler reaccionar, però els vuit punts del tercer quart van ser insuficients per atrapar un Sant Adrià a qui va ser capaç d’anul·lar en l’últim període per deixar-lo només amb 7 punts pels 15 de les premianenques.

El proper partit serà diumenge a casa contra el sempre complicat Gramenet (10.45h)