Segueix-nos!

Marc Rodriguez

25 de setembre de 2024

Cultura

Cultura

Concurs de Curts per a joves autors aquest cap de setmana al ‘Patrofest’

Marc Rodriguez
Imatge promocional del Patrofest

En cultura, el Patronat es prepara per celebrar un cap de setmana de Patrofest, un festival permet a joves creadors de cinema participar en un concurs de curts. La intenció és posar el cinema al centre i que joves autors i autores debatin sobre el setè art i puguin veure les seves obres en la gran pantalla. Ens ho ha explicat l’Aitor Fernández:

Dissabte es podran veure dos curts que no entren a concurs: “Parapents”, de Carlos Haro i “Kunda”, un documetal de Sònia Ruiz sobre l’experiència de l’ONG Sanprem a Gàmbia.

I diumenge serà el gran dia: projeccions i col·loquis des de les 10h del matí i fins les 19h de la tarda on es veuran els 14 curts participants (un d’ells s’haurà vist la tarda de dissabte) i es farà l’entrega de premis, després que un jurat format per Gemma Charines, Gerard Casado, Daniela Rey i David Vidal, decideixin el curt guanyador.

La sessió de dissabte és gratuïta i diumenge s’hi ha d’assistir amb entrada: 9 euros per qui vulgui gaudir del dia de curts i 6 per als socis del Patronat.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura