Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de setembre de 2024

Cultura

Cultura

L’Espai l’Amistat admet 10 minuts de “caos absolut” en la venda d’entrades per internet i retornarà diners als abonats perjudicats

Joaquim Aguilar
Rètol a l'entrada de l'Espai l'Amistat

La venda d’entrades per als espectacles de l’Espai l’Amistat d’aquesta temporada, que es va obrir dissabte passat a les 10 del matí, va tornar a ser vertiginosa i segons indica el mateix teatre entre les 3 i les 4 de la tarda ja s’havien venut gairebé les 2.727 localitats que s’oferien. Alguns dels espectadors que van fer l’intent de comprar-ne per internet s’han dirigit a Premià Mèdia per denunciar que el sistema no permetia fer valer l’abonament en l’adquisició i que en la majoria dels casos les localitats s’havien exhaurit en qüestió de minuts. Des de l’Espai l’Amistat el seu director Toni Martín ha admès que durant el primer tram del matí hi va haver “un caos absolut” a causa d’una disfunció tècnica que feia pensar als abonats que s’havia venut tot, però que això -diu Martín- no era així:

Martin ha explicat que es bescanviarà l’entrada a aquells abonats que van optar per comprar l’entrada normal i recuperaran la diferència de diners. De moment a l’Espai l’Amistat li consten 3 casos com aquest. També diu Martín que aquest sistema és el mateix que utilitzen molts altres teatres catalans:

Recordem que l’any passat aquesta venda d’entrades va suscitar algunes queixes d’alguns espectadors que s’havien quedat sense entrada malgrat tenir abonament, i en aquell moment la regidora de cultura Bàrbara Anglí va expressar la possibilitat de repensar el sistema per oferir preferència a aquest col·lectiu d’espectadors. Avui Martín, però, s’ha manifestat partidari de no donar més avantatges als abonats més enllà de la rebaixa del preu per entendre que així es garanteix un accés més igualitari als espectacles.

Escolta les declaracions de Toni Martín:

Etiquetes:

Amistat

Més notícies

Cultura