Waterpolo

Waterpolo

El Sant Feliu s’imposa al Premià al partit de Copa Catalunya de Waterpolo

Xavier Julià, entrenador del Premià en una imatge d'arxiu.

Ahir a la nit, a les 21:30h, la piscina del Club Natació Premià va acollir el primer partit de la temporada de waterpolo, corresponent a la Copa Catalunya de waterpolo de 1a i 2a divisió nacional, en què es van enfrontar el Club Natació Premià i el Club Natació Sant Feliu. Els visitants es van endur la victòria amb un resultat clar de 12 a 20, mostrant superioritat en diverses fases del joc, especialment durant el segon quart.

El partit va començar amb un primer quart ben defensat per part del Premià, en què van dominar per 3 a 1. Al segon quart, el Sant Feliu va reaccionar de manera clara, imposant-se per un contundent 2 a 9, que va marcar la diferència en el marcador. El tercer quart va ser més equilibrat, acabant amb un empat de 4 a 4, però el Sant Feliu va tornar a estar més encertat en el darrer període, amb un parcial de 3 a 6, deixant el marcador final en 12 a 20.

Els àrbitres del partit, Carlos Roman i Rosa Fernández, van ser protagonistes en alguns moments del joc, ja que el criteri arbitral va permetre un joc intens que va afavorir el ritme del Sant Feliu. Pel que fa a les exclusions, el Premià va rebre un total de 8, incloent-hi tres penals, i una targeta groga per al seu entrenador per protestar. Mentrestant, el Sant Feliu va patir 9 exclusions, però cap d’elles va ser penal. La grada jove del Premià també es va veure afectada per les decisions arbitrals i va haver de ser desallotjada.

El partit va tenir moments d’alta tensió i intensitat, però els visitants van saber gestionar les ocasions i van mantenir el control del marcador en tot moment. El duel de tornada es disputarà aquest proper dissabte a partir de 18:30h a la piscina del Sant Feliu.