Segueix-nos!

Carles Sole

17 de setembre de 2024

Cultura

Cultura

El barri Tarter-Maresme de Premià de Mar celebra la seva festa amb activitats per a tota la família

Carles Sole
Cartell anunciant les festes d'enguany

Aquest proper dissabte, 21 de setembre, la plaça Mercè Rodoreda de Premià de Mar acull la celebració de la festa del barri Tarter-Maresme. Organitzada per l’associació de veïns, amb el suport de l’Ajuntament, aquesta activitat es repren després de no fer-la, des de la pandèmia. La jornada oferirà una variada programació d’activitats per a totes les edats. l’Associació de Veïns del Barri Tarter-Maresme convida a tots els ciutadans a apropar-si i gaudir de les activitats.

La festa començarà a les 10.30 h amb una xocolatada popular per a tots els assistents, seguida, a les 11.30 h, de l’espectacle “Polifacètic”, a càrrec del Magic Pol, que combinarà música, màgia i humor per fer passar una bona estona a grans i petits.

A la tarda, a les 18 h, els amants de la dansa podran gaudir d’un taller de salsa i altres balls. La jornada continuarà amb una botifarrada popular a les 20 h, un dels moments més esperats pels veïns, i es tancarà amb un concert, a les 21 h, a càrrec de The Beatl’s Tribute Band, un tribut amb segell premianenc, que oferirà un homenatge als grans èxits del mític grup britànic.

Més notícies

Cultura