Segueix-nos!

Carles Sole

16 de setembre de 2024

Ensenyament

Ensenyament

En marxa el programa “Patis Oberts” a Premià de Mar

Carles Sole

Des de dissabte 14 de setembre, Premià de Mar te en marxa una nova edició del projecte “Patis Oberts“, una iniciativa impulsada per la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament amb l’objectiu de posar a disposició dels infants i joves espais públics de joc i esbarjo. L’Escola La Lió i l’Escola Montserrat obriren les seves instal·lacions de pati els caps de setmana i festius, fomentant així l’activitat física, la socialització i l’ús comunitari d’aquests espais.

L’horari de funcionament dels Patis oberts es:

– Escola La Lió, dissabtes i festius de 10.30 a 14h i de 17.30 a 20.30h. Diumenges, de 10.30 a 14h. 

-Escola Montserrat, dissabtes, diumenges i festius, de 10.30 a 14h.

El projecte “Patis Oberts” pretén oferir alternatives d’oci saludables en un entorn segur i accessible per a tothom. A més, aquesta iniciativa es converteix en una oportunitat per ampliar l’oferta lúdica i esportiva del municipi fora de l’horari escolar.

Els espais estan vigilats i dinamitzats per un monitor/a per garantir el bon ús de les instal·lacions. Els patis de les escoles participants estaran oberts a tot el públic, sense necessitat d’inscripció prèvia.

L’Ajuntament de Premià de Mar convida a aprofitar aquesta oportunitat per gaudir d’un espai segur i obert on compartir moments en comunitat i fomentar hàbits saludables.

Més notícies

Cultura