Segueix-nos!

Marc Rodriguez

29 d'agost de 2024

Ajuntament

Ajuntament

La nova fira FICUS també tindrà un cicle de cinema, talles gratuïts d’autoconsum i mobilitat sostenible i música en directe

Marc Rodriguez
Cartell de la primera edició del FICUS

Més detalls sobre la fira FICUS, la Fira de la Cultura i la Sostenibilitat que es durà a terme el dissabte 12 d’octubre. Ja hem explicat que a la Fira hi haurà una taula rodona on es parlarà de sostenibilitat en l’àmbit de l’energia, residus, mobilitat, aigua i alimentació. Si voleu assistir-hi, us hi podeu inscriure. El FICUS vol ser un referent a la comarca del Maresme i també impulsarà un Mercat d’intercanvi i de segona mà. Es farà el matí del dia 12, des de les 10 fins les 14 del migdia al carrer Sant Antoni. 

Ara hi afegim un camió, anomenat Reparatruck, que oferirà un servei d’autoreparació d’objectes. A més, també hi haurà tallers pràctics i gratuïts per a tota la família sobre autoconsum solar o mobilitat elèctrica.També un taller infantil titulat ‘Els colors del sol’ i un cicle de cinema ambiental que es farà a l’Espai l’Amistat. Cal afegir que la Fira tindrà música en directe.

L’objectiu és conscienciar el públic visitant de les virtuts de la sostenibilitat. Per fer-ho, al llarg de tot el dia es duran a terme diverses activitats obertes a la ciutadania, com la Fira FICUS, adreçada a professionals i comerciants que vulguin oferir els seus productes i serveis amb criteris de sostenibilitat.

Els participants a la FIRA Ficus han d’inscriure’s al web de Premià Energia fins el 16 de setembre. En canvi, els que vulguin participar al mercat d’intercanvi i objectes de segona mà es poden apuntar fins el 29 de setembre.

Etiquetes:

Ficus | Sostenibilitat

Més notícies

Cultura