Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

29 de juliol de 2024

Serveis

Serveis

Horaris d’estiu i vacances d’equipaments i serveis municipals

Joaquim Aguilar
Entrada de la biblioteca Martí Rosselló

Un estiu més, tot un seguit d’equipaments i serveis municipals premianencs alteren els seus horaris, especialment durant el mes d’agost. La biblioteca Martí Rosselló romandrà tancada concretament del 5 al 18 d’agost (ambdós inclosos) i també estarà tancada durant aquest temps la bústia de retorn de llibres. Pel que fa als museus, el Museu de l’Estampació obrirà de dimecres a diumenge d’11 a 14h mentre que el Museu Romà ho farà de dimecres a diumenge de 10 a 14h i de 16 a 18.30h. 

El centre cívic del carrer de l’Esperança tancarà durant tot el mes d’agost; la Propagadora quedarà oberta però entre el 12 i el 25 d’agost només hi podran entrar les persones i empreses usuàries de l’espai, i que per tant disposen de les claus electròniques per fer-ho. La Casa de la Dona, per contra, mantindrà els horaris habituals i no tancarà cap dia d’agost però el SIAD sí que modifica horaris i atendrà els ciutadans els dilluns i dijous de les 9h a 12:30h. 

La OAC no alterarà el seu horari durant l’agost però recordem que entre el 15 de juny i el 15 de setembre fa horari d’estiu: de 8.30h a 14h cada dia de dilluns a divendres. 

Etiquetes:

Equipaments

Més notícies

Cultura