Segueix-nos!

Sergi López Otal

24 de juliol de 2024

Esports

Esports

Una premianenca i onze maresmencs: els dotze representants de la comarca als JJOO de París

Sergi López Otal
Gisela Pulido, premianenca als Jocs Olímpics de París 2024 (Fotografia: RFEV)
Gisela Pulido, premianenca als Jocs Olímpics de París 2024 (Fotografia: RFEV)

El comitè olímpic espanyol es presenta als Jocs Olímpics de París amb una delegació de 382 esportistes, la segona més nombrosa de la història del país. D’aquests 382, 12 representants espanyols provindran del Maresme i representaran la comarca maresmenca en 8 esports i 10 modalitats diferents. Un d’aquests representants, Gisela Pulido, serà l’única premianenca als JJOO, competint en la modalitat ‘Kite’ de Surf.

Ona Batlle, la vilassarenca i jugadora del Barça Femení, és segurament l’esportista més coneguda d’entre aquests 12. Defensarà a París el títol de campiona del món aconseguit el passat estiu amb la Selecció Espanyola de Futbol, amb grans possibilitats d’aconseguir medalla. Isa Piralkova, Silvia Avegnotambé i Anni Espar seran les representants mataronines a l’equip de Waterpolo Femení. Pel que fa a la Vela, el llavanerenc Florian Trittel competirà en la modalitat ‘forty-niner’. Mariona Ortiz, d’altra banda, representarà Calella amb l’equip de Bàsquet Femení. La campiona d’Espanya i mataronina Raquel González participarà en els 10.000 metres marxa. Finalment, Berta Ferreras, també des de Mataró, participarà en els seus segons Jocs Olímpics en Natació Sincronitzada.

Més endavant, serà el torn de Berta García, Ariel Schrenck i David Ferrer, que s’estrenaran en els Jocs Paralímpics el pròxim 28 d’agost en Natació adaptada.

Més notícies

Cultura