Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 de juliol de 2024

Comerç

Comerç

Mapa i horaris de la primera edició del Comerç Fest, la versió enriquida de la Shopping Night

Joaquim Aguilar

Primera edició avui i demà del Comerç Fest, la nova activitat de promoció comercial de Premià de Mar que inclou i que pretén enriquir la tradicional Shopping Night (que després es va conèixer com Nit en Blau) per mitjà d’un programa de dos dies i un desplegament més ampli de carrers i indrets amb convocatòries. En concret s’han fixat com a punts neuràlgics la plaça de Santa Rosa, la plaça dels Països Catalans i els trams centrals de Jacint Verdaguer i Gran Via. També s’inclou en el mapa de la festa el pati de la Lió, on aquesta nit i demà a la nit es fan els concerts del Nit de Veus.

Com diem, i com remarcava el regidor de comerç Xavier Gatius, el Comerç Fest es proposa anar més enllà del que era la Shopping Night:

Tant avui com demà, el Comerç Fest contindrà propostes i reclams particulars dels comerços participants, però cadascun dels espais principals tindrà la seva pròpia oferta: la plaça dels Països Catalans acollirà avui i demà les foodtrucks amb diverses opcions de menjar; i l’escenari Comerç Fest, a la Gran Via amb Joan Prim, oferirà avui a la tarda un Concert acústic de versions i el DJ Torres i a la nit l’actuació del grup ‘A contra Blues’. Demà dissabte durant tot el dia hi haurà Botiga al Carrer als carrers comercials i a partir de les 6 de la tarda i fins les 12 de la nit es farà la Shopping Night, i mentre duri tindrem propostes als cinc punts cardinals del Comerç Fest: a la Gran Via, entre Passatge Manent i Eixample, hi haurà demostracions de perruqueria i desfilada de models i també espectacles i música; a la plaça de Santa Rosa tindrem també música i mostra de gastronomia japonesa; a Jacint Verdaguer, entre Marina i de la Plaça, tastets gastronòmics i música; els foodtrucks a la plaça dels Països Catalans; i a l’escenari Comerç fest, concert acústic de David Ros al migdia, DJ Torres a la tarda i després concert de versions amb VHS-Vintage Hi Songs. 

Des de l’àrea de comerç i des de l’entitat Comerç Premià no ens saben precisar la xifra d’establiments que participaran d’aquest esdeveniment perquè tothom ha estat convidat a fer la seva aportació i en molts casos no existeix una inscripció formal, però s’estima que en seran més de 30. Entre aquests, Comerç Premià ha publicat una llista de prop de 20 negocis que ens conviden a coses tan diverses com sortejos, còctels, tapes, un show de perruqueria amb animació, exhibició de sevillanes o decoració d’ungles.

Afegim per últim que l’esdeveniment obligarà a alterar els recorreguts de les línies del bus urbà (el C18) i el C30 des d’avui i fins diumenge a causa del tall de la Gran Via. El C18 farà una circumval·lació per Riera i Camí del Mig per arribar al barri Cotet i queden anul·lades les parades de l’ambulatori, de la Gran Via amb carrer de la Plaça, de Gran Via amb Elisenda de Montcada i la de la carretera de Vilassar de Dalt amb Enric Granados. El C30 travessarà Premià de Mar exclusivament per la carretera Nacional 2, i s’anul·len les parades de Gran Via amb Torrent Castells, Gran Via amb Plaça de Santa Rosa, Gran Via amb Riera i Gran Via amb Elisenda de Montcada. 

Etiquetes:

Comerç Fest

Més notícies

Cultura