Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de juny de 2024

Cultura

Cultura

Comença a bullir l’olla del Delayta’ns 2024, que incorpora una formació de l’SGAE sobre autoria i indústria discogràfica

Joaquim Aguilar

L’Ajuntament ha obert el termini per apuntar-se a l’edició 2024 del concurs de bandes musicals Delayta’ns, que arriba a la 12 edició i que viurà les eliminatòries i la final el cap de setmana dels dies 7, 8 i 9 de novembre, i una edició on es manté, com els últims dos anys, la residència artística (és a dir, una sessió de treball dels participants amb els membres del jurat) i que aquest cop incorpora com a principal novetat una sessió formativa impartida per la Fundació SGAE sobre autoria i indústria discogràfica. Ens ho explicava avui al MPM el coordinador i membre del jurat Rafel Plana:

Aquesta sessió es farà concretament el dijous dia 7 i les sessions de la residència artística es faran el divendres 8 de novembre. Segons Plana, unes sessions que generen una mena de catarsi energètica contagiosa terriblement fèrtil:

Dissabte dia 9 tindran lloc les semifinals (la primera al matí i la segona a la tarda) i en acabar el jurat deliberarà i anunciarà el nom dels 4 grups que passen a la final que se celebrarà el mateix dia 9 al vespre. 

Les inscripcions es poden fer fins el dilluns 1 de juliol i novament se seleccionaran un total de 8 grups entre els aspirants, que han de comptar amb un mínim de 2 integrants, tenir temes propis i disponibilitat per participar en totes les fases. Així mateix, no poden tenir contracte amb cap discogràfica ni productora i no han d’haver participat amb anterioritat a cap edició del Delayta’ns. Els premis es mantenen (un primer premi de 1.100 €, un segon de 600 € i un tercer de 300 €) i també el jurat (hi tornen a ser l’Òscar D’Aniello, Delafé, la membre de l’acadèmia d’OT 2017 i coach vocal Laura Andrés, el director i dramaturg Martí Torras, el cantant del grup premianenc Coriolà Carles Chacón i la directora d’El Taller de Música de Premià de Mar Maite Vernet). També repetirà com a presentadora i dinamitzadora l’Elisenda Pineda.

Etiquetes:

Delayta'ns

Més notícies

Cultura