Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

4 de juny de 2024

Educació

Educació

L’Institut Premià de Mar va a la selectivitat a partir d’avui amb la xifra més alta d’estudiants amb relació als graduats de batxillerat

Joaquim Aguilar
Els alumnes premianencs han anat a fer les proves al campus de la UPF de la Ciutadella (Foto: UPF)

77 alumnes de l’Institut Premià de Mar inicien avui les proves de selectivitat, que s’allargaran fins dijous. Es tracta, segons ens ha fet notar avui el director del centre, de la xifra més altes d’aspirants amb relació al nombre total d’alumnes que han obtingut el batxillerat, que n’han estat 96. Això, segons Salva Redón, suposa un nou repte a l’hora de mantenir els percentatges d’aprovats a les PAAU dels últims anys, que han estat esplèndids. Redón, però, és optimista:

De nou els estudiants premianencs faran les proves al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, que és on han anat a fer aquestes proves els últims anys. El “factor camp”, diu Salva Redón, no ha de ser doncs un problema perquè es tracta d’un lloc “conegut i fàcilment accessible”. 

Al conjunt de Catalunya són 42.500 els joves que faran aquestes proves. Avui fan els exàmens de de castellà, llengües estrangeres i les primeres optatives, com ara física, geografia o geologia. 

Escolta les declaracions de Salva Redón:

Més notícies

Cultura