Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de juny de 2024

Comarca

Comarca

La pluja de dissabte provoca rierades i inundacions a Arenys i a Premià de Mar obliga a traslladar els actes nocturns del Rebombori

Joaquim Aguilar
La rierada d'Arenys va fer anar per terra un plàtan de la riera (foto: Bombers)

Les precipitacions fortes de dissabte a la tarda i al vespre d’abans d’ahir dissabte, concentrades en un curt espai de temps, van provocar torrentades i inundacions a diferents indrets de Catalunya i actuacions diverses dels Bombers, i un dels llocs més afectats van ser els municipis d’Arenys de Mar i Arenys de Munt. Segons informava el Capgròs, a Arenys de Mar van caure 57 litres per metre quadrat entre les 17:40h i les 19h, que no és un volum d’aigua extraordinari però sí que ho és que hi hagués pics fins a 250 litres per metre quadrat i hora. El Rial del Bareu va ser la zona que en va patir més les conseqüències i hi va haver diversos locals comercials inundats. També va caure un plàtan a la riera i es van inundar els passos soterrats d’accés a la platja i també alguns sectors de la carretera Nacional-II.

Al Baix Maresme no hi va haver rierades però a Premià de Mar el patac d’aigua va alterar de manera important el programa del Rebombori: segons va informar l’entitat organitzadora DeBòlit, es van traslladar el sopar popular i els concerts de dissabte, que s’havien de fer a la plaça de l’Ajuntament i es van acabar fent al porxo de La Lió; els concerts, segons indicaven a xarxes socials, van haver de ser en format acústic i l’única actuació que es va suspendre va ser la de la DJ Gresca. Malgrat el contratemps, la festa es va allargar fins la matinada.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura