Segueix-nos!

Marc Rodriguez

22 de maig de 2024

Esports

Esports

En marxa el quadre final del Ciutat de Mataró de tennis, que té a l’italià Giustino entre els favorits

Marc Rodriguez
Imatge del tennista Lorenzo Giustino. Foto: CT Mataró.

El quadre final començarà a jugar-se aquest dimarts. El nivell de tots els partits és molt elevat i s’esperen duels molt disputats i algunes sorpreses. Un dels grans duels destacats de primera ronda serà el que enfrontarà l’italià Lorenzo Giustino amb el guanyador de la prequaly mataronina, Manel Lázaro.

Giustino vol arribar lluny i sap que juga a casa. ‘És una de les primeres espases del Club Tennis Mataró, on fa tres anys que entrena i un orgull per a l’Escola’, explica José Maria Diaz, un dels impulsors i organtizador del torneig, director de l’Escola de Tennis Mataró i entrenador d’Albert Ramos.

El nivell de la classificatòria ha estat alt i s’ha pogut copsar el gran talent dels tennistes que s’hi han inscrit. Destaca també la gran quantitat de competidors d’arreu: Anglaterra, Alemanya, Perú, Bulgaria, França i els Estats Units entre d’altres. També la gran quantitat de tennistes de casa que han aconseguir ser al quadre final. 

Tots els partits tenen entrada gratuïta. Des del club celebren la bona assistència i l’interès del públic. En cas de no poder-hi assistir,  els enfrontaments es poden veure a través de streaming al web del club.

Més notícies

Cultura