Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de maig de 2024

Medi Ambient

Medi Ambient

STOP Contenidors Digitals respon a l’última “provocació” de l’alcalde i reclama contenidors que funcionin, “com els d’abans”

Joaquim Aguilar

La plataforma veïnal STOP Contenidors Digitals ha emès un comunicat i també ha publicat un vídeo a xarxes socials on surt al pas de la publicació que feia la setmana passada l’alcalde Rafa Navarro on acusava textualment de “guarros” els veïns incívics que deixen la brossa al terra. En aquesta comunicació, la plataforma -que qualifica Navarro de “provocador professional”- condemna també l’incivisme però sobretot condemna “els constants insults, acusacions i amenaces”, diuen, de l’alcalde, i parlen d’un “malestar absolut” de la ciutadania causa d’una “pèssima gestió” del servei de recollida de brossa, que es posa de manifest, segons assenyalen, en contenidors plens, que no funcionen bé o no s’obren, que estan bruts, que són insuficients i petits, que s’han canviat de lloc sense avisar o que estan mal ubicats. El vídeo que han publicat reprodueix la publicació de l’alcalde i al costat hi mostra un seguit de contenidors plens o avariats en diferents indrets del municipi. El comunicat es tanca recordant que els veïns “paguen les taxes” i que per tant tenen dret, diuen, a un servei excel·lent “amb contenidors oberts, accessibles, grans i funcionals, com els d’abans”.

Val a dir que la plataforma ja disposa de canals en 6 plataformes i xarxes socials: a més del grup de whatsapp fundacional, tenen pàgina web i són a Instagram, X, Youtube i Telegram, i ara anuncien perfil també a Facebook. 

El comunicat de STOP Contenidors Digitals:

Més notícies

Cultura