Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

10 de desembre de 2012

Política

Política

Una auditoria dels Mossos d’Esquadra va revelar el mal ús del banc de dades per part del cap de la Policia Local

Joaquim Aguilar

Parla l’Alcalde
Descarrega
L’alcalde Miquel Buch ha explicat que va ser l’Ajuntament qui va demanar als Mossos d’esquadra de fer una auditoria per saber si la Policia Local estava fent un bon ús del sistema de dades SIP. Va ser a partir d’aquesta auditoria que es va detectar que el cap de la Policia Local havia cedit el seu password a una altra persona perquè hi accedís, motiu pel qual ha estat sancionat amb 14 mesos de sou i feina. En declaracions al programa ‘Parla l’Alcalde’ Miquel Buch va dir que l’Ajuntament està buscant solucions per la situació en que ha quedat la Policia Local a partir de la sanció al seu cap. En aquest sentit, Buch ha dit que un possible nou cap podria canviar el model de la policia a la ciutat.
En el decurs del Parla l’Alcalde, Miquel Buch va repassar altres temes de l’actualitat com el pressupost municipal aprovat el passat 28 de novembre. En aquest sentit l’alcalde va destacar que el pressupost s’hagués aprovat amb els vots favorables del PP, a més dels de l’Equip de Govern, i que la Coalició d’Esquerres hagués fet aportacions.
El programa va tractar també altres elements de l’actualitat local com són la situació que es viu a l’estació de Renfe o el primer més de funcionament de les noves zones verdes d’aparcament.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura