Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

1 d'agost de 2022

General

General

Operatiu financer d’urgència i per partida doble per parar el cop de l’escola bressol municipal

Joaquim Aguilar

Diferents departaments municipals treballen ara mateix de manera coordinada per tal d’oferir una solució immediata a les famílies que han quedat fora del grup de P2 de l’escola bressol municipal i per tal també de posar les bases d’una fórmula estable que eviti la situació que s’ha produït aquest any. Segons ha explicat l’alcalde, Rafa Navarro, en el curt termini s’està buscant la forma idònia de subvencionar el curs a aquestes famílies, ja sigui mitjançant el concert amb escoles privades o per mitjà d’una ajuda directa:

Al mateix temps, com diem, es treballa en un estudi econòmic sobre el cost que suposaria ampliar les places que s’ofereixen d’escola bressol, estudi que hauria de traduir-se en una consignació específica al Pressupost 2023, en el qual ja s’està treballant: 

Navarro ha recordat, però, que aquest esforç econòmic demana que el nou Pressupost s’aprovi, cosa -ha dit- que costa molt que passi els anys d’eleccions. En aquest sentit ha convidat a donar-hi suport als grups de l’oposició que recentment van reclamar al ple una 2a escola bressol municipal a través d’una moció. Recordem que l’anunci per part de la Generalitat de la gratuïtat del curs de P2 va fer que aquest any es disparessin les preinscripcions, i fins a 31 famílies que demanaven plaça a P2 van quedar fora. El 19 de juliol passat es va presentar públicament una plataforma de famílies afectades, que reclamen solucions per aquestes 31 famílies i per a 43 famílies més que hauran quedat fora també de l’escola en els altres cursos. 

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Més notícies

Cultura