Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 d'octubre de 2012

Societat

Societat

Els Comitè Unitari de Personal de l’Ajuntament impulsa la presentació d’una moció al proper ple

Joaquim Aguilar

El Comitè Unitari de Personal de l’Ajuntament de Premià de Mar ha promogut la presentació d’una moció al proper ple municipal, el qual se celebrarà dimecres. Els darrers canvis laborals, aprovats pel Reial Decret 20/2012 de 13 de juliol, han propiciat la presentació d’una moció que ja ha arribat a d’altres ajuntaments.
Segons consta a l’ordre del dia del ple ordinari d’octubre, els grups municipals que presentaran aquesta moció són la Coalició d’Esquerres i Crida Premianenca. Tot i això, el president del Comitè Unitari, Francesc Niubò, ha dit a Premià Notícies que la intenció dels sindicats és arribar al màxim consens possible, incloent aquí els grups que formen part de l’equip de govern.
Segons Niubò, els treballadors de l’Ajuntament de Premià de Mar volen d’aquesta manera denunciar el bloqueig que pateixen els sindicats a l’hora de poder negociar les condicions laborals, després que el Reial Decret 20/2012 impedeixi que es tractin les darreres mesures del govern central, com ara la suspensió de la paga extra del mes de desembre.
Finalment, Niubò ha volgut recalcar que aquestes són qüestions que acaben afectant tots els treballadors.

Més notícies

Cultura