Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 d'abril de 2010

Cultura

Cultura

Un campament pirata estable i una revolta premianenca per a adults, novetats de la Festa Major 2010

Joaquim Aguilar
La Festa Major de Sant Cristòfol 2010 presentarà com a novetats la instal·lació d’un campament pirata estable a la Plaça Nova i una segona revolta premianenca enfocada més al públic adult. L'organització de la Festa planteja també alguns canvis en el desembarcament pirata, tot i que no s’han donat a conèixer. Les retallades pressupostàries han estat importants per a la Festa, però els organitzadors treballen perquè aquestes es notin el mínim possible de cara al públic.

La Festa Major de Sant Cristòfol 2010 presentarà com a novetats la instal·lació d’un campament pirata estable a la Plaça Nova i una segona revolta premianenca enfocada més al públic adult. L’organització de la Festa planteja també alguns canvis en el desembarcament pirata, tot i que no s’han donat a conèixer. Les retallades pressupostàries han estat importants per a la Festa, però els organitzadors treballen perquè aquestes es notin el mínim possible de cara al públic.

Estem a tres mesos vista de la Festa Major de Sant Cristòfol i les comissions encarregades de l’organització de les diverses activitats ja fa temps que fan bullir l’olla. Tres mesos passen volant i ens ha semblat interessant fer un primer com d’ull al treball de les comissions, a les possibles novetats que trobarem al programa de la Festa i a saber com s’ho faran anar tot plegat tenint en compte les retallades pressupostàries que presenta enguany el pressupost municipal. Un cop més el treball dels voluntaris serà vital pel desenvolupament de la festa i és per això que les comissions obres les portes a tot aquell que vulgui col·laborar en la seva preparació.

Etiquetes:

Festa Major

Més notícies

Cultura