Segueix-nos!

Carles Sole

23 de febrer de 2012

Bàsquet

Bàsquet

L'ABPremià veu trencat el seu bon moment

Carles Sole

Derrota davant el Pineda per 68 a 77. Els premianencs, amb la baixa d’Edorta López, van patir molt amb el joc interior del Pineda. 5 victòries i 1 derrota en els últims 6 partits. L’equip és 7è amb 9 victòries i 10 derrotes. Aquest diumenge, visita a la pista dels Alisos.
L’ABPremià va veure trencada la seva ratxa de victòries al perdre aquest passat cap de setmana davant el Pineda per 68 a 77. El partit va ser molt ajustat fins l’últim període, però va ser en els últims 10 minuts quan el Pineda va ser capaç de trencar el partit amb un parcial de 14 a 24. El joc interior dels pinetencs  va ser un malson pel conjunt de Rafa Perdiguero, que va notar la baixa d’Edorta López, que estava lesionat.
Amb aquesta derrota davant un Pineda que porta una trajectòria ascendent, el Premià trenca la ratxa de 5 victòries seguides. El tècnic del sènior masculí de l’ABPremià, Rafa Perdiguero, explicava ahir al Planetari com va ser el partit. Amb aquesta derrota davant el Pineda el Premià és 7è a la 1a Catalana amb un balanç de 9 victòries i 10 derrotes. Aquest diumenge els premianencs visiten a les 19h la pista dels Alisos, 13è classificat amb 7 victòries i 12 derrotes.
Enric Sánchez

Etiquetes:

AB Premià

Més notícies

Cultura