Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de juliol de 2012

Cultura

Cultura

Oberta la inscripció per a la segona edició del taller d’escriptura creativa que organitza la Biblioteca Martí Rosselló

Joaquim Aguilar

Ja és en marxa el període d’inscripció per al taller d’escriptura creativa que oferirà la biblioteca municipal Martí Rosselló i Lloveras aquesta propera tardor. El taller, que arriba aquest any a la seva segona edició, s’orienta a aquelles persones que tinguin inquietuds per aprendre a escriure textos i obres de caràcter creatiu i serà impartit per Susana Hernández, una jove escriptora que en la seva breu trajectòria ja ha aconseguit diversos premis per novel·les centrades sobretot en el gènere negre. Hernández ha explicat el funcionament del taller en declaracions a Ràdio Premià de Mar.

Aquest any el taller s’oferirà en 10 sessions de dues hores cadascuna que tindran lloc a l’edifici de la biblioteca cada dimarts del 2 d’octubre al 4 de desembre de dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre. Les sessions es dividiran en una part teòrica on s’oferiran exemples d’obres literàries i una de caire pràctic on es desenvoluparà l’esperit creatiu dels participants amb la redacció de diversos textos.

Recordem que les places per a realitzar el taller són limitades i que per a poder-hi prendre part és necessari inscriure-s’hi. Per a fer-ho podeu adreçar-vos a la Biblioteca Martí Rosselló mateix en les seves hores habituals d’obertura, de dilluns a divendres de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. Per a inscriure’s també cal un dipòsit de vint euros.

Etiquetes:

Biblioteca

Més notícies

Cultura