Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de juliol de 2012

Comarca

Comarca

Vilassar de Dalt acomiadarà 11 treballadors de l'empresa pública Viserma

Joaquim Aguilar

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt acomiadarà la meitat de la plantilla de l’empresa pública Viserma en els propers dies. Segons informa El Punt Avui en la seva edició maresmenca, onze dels vint treballadors amb què compta a dia d’avui l’empresa hauran de ser acomiadats per a poder-ne garantir la viabilitat econòmica. La majoria d’ells serien empleats de la neteja i del manteniment de la via pública.
L’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, ha lamentat els acomiadaments però ha destacat que són inevitables per a garantir que l’empresa segueixi treballant. De fet, Godàs ha anat més lluny i ha explicat que l’actual plantilla de 20 treballadors ha de poder quedar en una estructura de personal mínima d’una o dues persones en l’horitzó d’un any. Godàs ha explicat que properament tots els serveis que presta l’empresa hauran d’externalitzar-se i que caldrà prendre altres mesures entre les que hi haurà l’augment de taxes dels alumnes de l’aula de música i la rebaixa d’un 15% del sou dels professors.
Fent un pas més enllà per a garantir la continuïtat dels serveis que dóna Viserma però buscant l’economia d’escala, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt i Cabrils treballen conjuntament des de fa mesos amb l’objectiu de trobar formules de col·laboració entre els municipis que rebaixin el cost dels serveis i alhora en permetin la seva continuïtat.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura