Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de juny de 2023

Educació

Educació

70 alumnes de l’Institut Premià de Mar fan les proves de selectivitat a Barcelona entre avui i divendres

Joaquim Aguilar
Els alumnes premianencs han anat a fer les proves al campus de la UPF de la Ciutadella (Foto: UPF)

70 alumnes de l’Institut Premià de Mar (dels 102 que han fet 2n de batxillerat aquest curs) han començat avui les proves de selectivat, que aquest any -com l’any passat- han anat a fer a les instal·lacions de la Universitat Pompeu Fabra del parc de la Ciutadella, a Barcelona. Des de l’institut el director Salva Redón es mostrava esperançat que s’obtinguin bons resultats a partir de l’èxit dels estudiants premianencs en les últimes proves d’accés a la universitat:

Els exàmens es faran durant tres dies, de dimecres a divendres. Avui les proves eren de llengua castellana i literatura i llengua estrangera. Demà tocarà història i divendres es tancarà la fase general amb llengua catalana i literatura. Aquests exàmens, sumats a una matèria a triar entre les comunes de cada modalitat de batxillerat, conformen la fase comuna, que és obligatòria. A banda, els estudiants es poden examinar de fins a tres matèries específiques de modalitat entre un total de 22 assignatures.

A tot Catalunya són el total 41.671 estudiants els que comencen avui aquestes proves, una xifra rècord amb un miler més d’inscrits que l’any passat.

Escolta les declaracions de Salva Redón:

Més notícies

Cultura