Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 de juny de 2021

Educació

Educació

68 premianencs comencen avui la selectivitat a Canet, unes proves que tornen a primar l’optativitat per compensar les adversitats del curs

Joaquim Aguilar

Un total de 68 estudiants de l’Institut Premià de Mar inicien avui les proves d’accés a la universitat. En són 3 més que el curs passat, i la majoria novament provinents de 2n de batxillerat (només 4 ho fan des dels cicles de grau superior). Segons ha explicat el director del centre, com va passar l’any passat i per tal de compensar les dificultats d’un curs on encara hi ha hagut semi-presencialitat i confinaments puntuals per quarentena, les proves han reforçat l’optativitat. Salva Redón diu que això les fa més assequibles però que la pressió hi continua sent i que, per tant, ha calgut preparar-les a consciència:

En concret els estudiants premianencs fan les proves al Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil de Canet de Mar. Preguntat per la polèmica sobre l’idioma dels exàmens Redón ha qualificat la situació “d’anecdòtica” al costat del valor acadèmic que realment tenen aquestes proves i ha acusat la premsa de fer “soroll” sovint per qüestions que no tenen cap transcendència real. 

Escolta les declaracions de Salva Redón:

Més notícies

Cultura