Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 de juny de 2022

Educació

Educació

66 estudiants de l’Institut Premià de Mar s’examinen aquesta setmana de les PAAU, on intentaran igualar el 100% d’aprovats del curs passat

Joaquim Aguilar

66 alumnes de l’Institut Premià de Mar prenen part aquesta setmana de les proves d’accés a la universitat. En aquesta ocasió, a diferència d’altres cursos en què els estudiants premianencs feien els exàmens en centres maresmencs (l’any passat ho van fer al Tecnocampus), el lloc que se’ls ha assignat és el recinte universitari del parc de la Ciutadella, de la Universitat Pompeu Fabra. Escoltem el director de l’institut premianenc, Salva Redón, que ens diu que ell volum d’alumnes que s’examinen està en la línia dels últims anys i que ens recorda que el curs passat el 100% van aprovar, cosa que posa el llistó alt als estudiants que hi van enguany. Amb tot, hi ha confiança:

Segons Redón el fet que aquest any les proves es facin en 3 dies i a Barcelona, i també el fet que faci calor, podrien ser factors relativament desfavorables:

Les proves van començar ahir i s’acaben demà dia 16. Ahir es van fer en concret les següents proves: llengua castellana i literatura, llengua estrangera, i anàlisi musical/ cultura audiovisual / electrotècnia / física / geografia. Demà toca llengua catalana i literatura, matemàtiques aplicades a les ciències socials / ciències de la terra i medi ambient / fonaments de les arts / Grec / economia de l’empresa / literatura catalana / disseny / química / tecnologia industrial. I dijous les últimes proves són història, matemàtiques / dibuix artístic / llatí, història de la filosofia / història de l’art / literatura castellana / biologia / dibuix tècnic. Els resultats es donaran a conèixer el dia 29 de juny.

Escolta les declaracions de Salva Redón:

Més notícies

Cultura