Segueix-nos!

Marc Rodriguez

7 de desembre de 2023

General

General

63 comerços participen del ‘Fora de Lloc’, que regala vals de 75 euros i del ‘Recupera les teves compres’, que en reemborsa fins a 500

Marc Rodriguez
Imatge promocional del Fora de Lloc

L’entitat Comerç Premià ha engegat el desembre amb les seves habituals accions de promoció de la campanya de Nadal. Dues campanyes que involucren totes aquelles persones que compren al teixit comercial premianenc, que es podran endur, d’una banda dos premis de fins a 500 euros en el reembosament de les compres fetes en els comerços associats. Compres que s’hagin fet entre l’1 de desembre fins el 5 de gener. Caldrà guardar els tiquets per poder rebre el reemborsament del total. És el que es coneix com el ‘Recupera les teves compres’.  

I d’altra banda, repeteix per quarta edició el ‘Fora de Lloc’. Una gimcana infantil on s’ha de trobar l’objecte intrús de cadascun dels comerços participants, que novament ha tornat a incrementar el total: passant de 56 comerços a 63. La butlleta es podrà omplir durant totes les setmanes de nadal, abans del 8 de gener. A més, la portaveu de comerç Premià, Núria Cuevas, posa en valor la gimcana, que serveix a molts premianencs per descobrir tot el comerç local.

3 premiats s’enduran 75 euros en vals de compra. El divendres 12 de gener es farà el sorteig de la campanya. A més, enguany, tots els objectes fora de joc porten una etiqueta enganxada on s’hi pot llegir Comerç Premià.

D’altra banda, també hem preguntat Cuevas sobre el trenet de nadal, que enguany no recorrerà els carrers, ja que promoció econòmica ha decidit suprimir-lo. La portaveu de Comerç Premià afirma que no els suposarà un daltabaix i veuen amb bons ulls que l’ajuntament faci balanç de les accions que serveixen per dinamitzar el comerç i vagin fent diferents apostes.

Finalment, apuntem el número guanyador de l’últim sorteig del Comprar a Premià té Premi que organitza la mateixa entitat i que dóna 500€ en vals de compra: el número afortunat va ser el 60816 i es va donar a la botiga Can Jordi, de la Gran Via.

YouTube player

Etiquetes:

Comerç Premià

Més notícies

Cultura