Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 de desembre de 2020

Educació

Educació

50 anys de l’escola El Dofí, que portarà la celebració a l’entorn virtual i fa una crida per recollir història, records i documents gràfics

Joaquim Aguilar

L’escola premianenca El Dofí compleix aquest curs 50 anys i des de fa mesos que s’estan organitzant activitats commemoratives, per bé que moltes d’elles han hagut de traslladar-se a l’entorn virtual per tal d’ajustar-se a les restriccions sanitàries. Ara mateix es convoca les famílies actuals i també els exalumnes a fer aportacions per tal de confeccionar un espai coral de records i experiències, per la qual cosa s’ha creat un bloc a internet. Escoltem la directora Pilar Guerra:

El bloc encara no és públic però la intenció és que sigui visitable a principis de 2021, quan ja pugui exhibir material. Tot i que de moment la celebració queda limitada a aquesta dimensió virtual, Guerra no va descartar que l’any que ve, si la situació ho permet, es pugui fer alguna activitat presencial. Per fer aportacions en aquest conjunt d’apartats, o bé per fer propostes, s’ha creat també un correu electrònic: 50aniversari@escolaeldofi.cat.

Escolta l’entrevista sencera a la Pilar Guerra:

Etiquetes:

Escola El Dofí

Més notícies

Cultura