Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 d'octubre de 2010

Política

Política

450 joves es van aplegar divendres a la plaça del Gas en el festival del Premià Jove

Joaquim Aguilar

450 persones, segons fonts de l’organització, van participar divendres en el festival del Premià Jove. L’èxit de la convocatòria ha sorprès als propis organitzadors de l’activitat al temps que la plaça de les Naus de l’Antiga Fàbrica del Gas s’ha mostrat com un espai ideal per aquest mena d’activitat. El Premià Jove 2010 es tancarà amb un concurs de curtmetratges.

S’esperava que la cosa anés bé, però l’èxit ha sorprès als propis organitzadors. Divendres se celebrava a la plaça de les Naus de l’Antiga Fàbrica del Gas el festival del Premià Jove, un concert de tres formacions convocat per la comissió del Premià Jove amb la col·laboració del promotor Alfonso Giner. Des de la comissió del Premià Jove, Juanjo Rico parla d’una assistència de 450 persones.

A la plaça del Gas s’han fet moltes activitats però mai un concert d’aquestes característiques. El cas és que l’espai s’ha desvetllat com un escenari ideal per fer espectacles com aquest.

Encara queda una altra activitat abans de donar per acabat el Premià Jove 2010. Es tracta d’un concurs de curtmetratges que dotat amb premis en metàl·lic molt interessants.

El Premià Jove l’impulsa la Regidoria de Joventut a partir de les aportacions que fan joves de la ciutat.

Etiquetes:

Premià Jove

Més notícies

Cultura