Segueix-nos!

Aina Novoa

19 de maig de 2023

Cultura

Cultura

40 anys del Mercat de Flor i Planta Ornamental: una festa oberta a tothom

Aina Novoa

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya celebra la seva festa dels quaranta anys en un acte obert a tothom. Aquest dissabte, durant tot el dia, les instal·lacions del mercat es convertiran en l’epicentre de celebració. La festivitat començarà a 2/4 d’11 del matí amb un torneig de tennis taula a la Sala de Subhastes i a les 12 del migdia, Ràdio Flaixbac retransmetrà en directe des del Mercat l’espai radiofònic “El vermut”, presentat per Llucià Ferrer. En aquest programa especial, l’entrevistat destacat, entre d’altres, serà Queco Novell qui compartirà anècdotes i experiències amb els oients. Tot això ho ha explicat Mercè Martínez, presidenta del Mercat de la Flor, a Premià Mèdia:

Durant la tarda, la música serà la protagonista amb l’actuació de Suspicious Band an Elvis Experience, amb el talentós David Pons i a les 7 de la tarda, serà el moment de gaudir de Tàrraco Surfers, una banda de versions liderada per David Gnaposs a la guitarra. A més de l’entreteniment musical, el Mercat de Flor també oferirà una exposició d’art al vestíbul, on es podrà admirar una mostra de pintures de l’artista Sandra Ballvé. 

Per satisfer els paladars més exigents, hi haurà food trucks i una barra de begudes, perquè ningú es quedi amb gana ni set durant aquesta jornada tan especial. Martínez ha expressat el desig de compartir i reivindicar la relació estreta que el mercat ha mantingut amb Vilassar de Mar al llarg dels anys. Per aquest motiu, s’organitzaran visites a les instal·lacions del mercat perquè els visitants puguin conèixer de prop el funcionament d’aquest centre de distribució, que s’ha convertit en un dels més importants del Sud d’Europa.

Mira l’entrevista a Mercè Martínez:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura