Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

14 de març de 2023

Successos

Successos

4 detinguts aquest cap de setmana a Premià de Mar, 3 dels quals per un nou intent de robatori a l’escola Montserrat

Joaquim Aguilar
Instal·lacions de l'escola Montserrat

L’Ajuntament informava ahir de fins a 4 detencions aquest cap de setmana passat a Premià de Mar, 3 de les quals després d’enganxar in-fraganti els autors d’un intent de robatori a l’escola Montserrat. En concret la matinada de dissabte diumenge l’alarma de l’escola va posar al descobert l’assalt al centre i en un operatiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra es van detenir, com diem, 3 persones. La informació indica que els lladres estaven robant “material divers”, i no se n’han donat més detalls. Val a dir que l’estiu de 2021 es va reforçar la seguretat en aquesta escola després que el juny del mateix any uns lladres s’emportessin del centre fins a 50 ordinadors personals: concretament s’hi va instal·lar un nou sistema d’alarmes connectat a la central de la policia i es van fer tancaments de reixa a les portes de l’edifici. 

La quarta detenció es va fer dissabte a les 2 del migdia al carrer del Pilar; en aquest cas, segons explica la informació de l’Ajuntament, es va detenir una persona per tràfic d’estupefaents.

Afegim a la pàgina de successos que segons informava aquest matí TV Mataró, aquest matí a primera hora s’ha declarat un incendi al carrer Rosa dels Vents de Premià de Dalt, a prop del camí del Mig al sector del polígon industrial de la Suïssa, on han cremat uns vehicles abandonats. La deflagració ha provocat una fumera negra molt visible des de Premià de Mar i Premià de Dalt. L’avís s’ha donat a les 8:58h i s’hi desplaçat 4 dotacions de bombers.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura