Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

12 de juny de 2023

Comarca

Comarca

3ra edició del concurs de relats LGTBI organitzat pel Consell Comarcal amb motiu del Dia de l’Orgull

Joaquim Aguilar

El Consell Comarcal del Maresme ha obert el termini per participar a la tercera edició del Concurs literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere, que es reedita amb ocasió de la commemoració, el 28 de juny, del Dia de l’Orgull LGTBI. 

Tal i com estableixen les bases, es demana als autors (que han de ser majors de 18 anys i residents al Maresme) que presentin relats curts i inèdits tinguin com a tema central la diversitat sexual i de gènere, que estiguin redactats amb un llenguatge inclusiu i també que facin alguna referència al Maresme (poblacions o llocs emblemàtics). Poden escrits en català o en castellà. 

El jurat del certamen està format per representants del teixit associatiu LGTBI del Maresme, d’entitats de lletres i d’escriptors de la comarca: s’elegiren les 3 millors obres i els autors rebran premis en metàl·lic de 175, 115 i 60€ respectivament. Les obres es poden presentar per via telemàtica fins les 24 hores del 19 de juny a través de dues vies: mitjançant instància genèrica a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme o bé a través d’un formulari específic que trobareu al web d’aquest organisme. Els premis es lliuraran en l’acte de commemoració de la Diada de l’Orgull LGTBI i els relats guanyadors es publicaran a la pàgina web del Consell Comarcal. 

Més notícies

Cultura