Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 de juny de 2024

Educació

Educació

2a bressol municipal: els grups valoren la viabilitat d’una opció definitiva mentre que la solució pel curs vinent podria estar a Premià de Dalt

Joaquim Aguilar
Motxilles penjades a l'interior de l'escola bressol 'Els Gafarrons'

L’equip de govern lliura avui als grups municipals un informe tècnic sobre la viabilitat de l’equipament que ara mateix es contempla com opció més probable per acollir la 2a escola bressol municipal (emplaçament sobre el qual es manté el secret). Una opció, en qualsevol cas, que no estaria a punt encara pel curs vinent, i per això ara Premià de Mar negocia amb Premià de Dalt la cessió d’un espai.

Tot plegat ho ha explicat el regidor de Crida Premianenca Jordi Estarlich unes hores abans que es torni a reunir la comissió municipal que es va constituir el mes passat encaminada justament a localitzar un emplaçament per la 2a bressol i a donar curs a la creació de noves places públiques. Després que la setmana passada, un cop es va haver descartat l’emplaçament del Sant Cristòfol, s’informés els grups que existia una alternativa, avui la comissió n’hauria de conèixer els detalls i condicionants tècnics. Jordi Estarlich:

Com diem, aquesta solució (que segons Estarlich els grups encara mantenen en secret per una qüestió de prudència i per no generar una expectativa perillosa a les famílies) no es consumaria fins el curs 2025-26, i ara mateix es negocia -ha dit- amb l’Ajuntament de Premià de Dalt per la cessió de places en aquest municipi:

Recordem que després que avui es reuneixi la comissió de la 2a bressol, demà s’ha concertat una trobada entre la regidora d’educació i la plataforma Nadons sense Bressol. 

Més notícies

Cultura