Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de juny de 2010

Societat

Societat

23 entitats s’uneixen contra la construcció de la Ronda Maresme

Joaquim Aguilar
23 entitats i associacions de la comarca del Maresme es van aplegar ahir al Centre Cívic del carrer Esperança per fundar la Coordinadora Preservem el Maresme. L’objectiu de la nova entitat és crear un bloc comú contra la construcció de la Ronda Maresme com a via alternativa a l’actual traçat de la Nacional II. La coordinadora es visualitzarà en el talla de la Nacional II que es farà el 9 de juliol en plena Festa Major.

23 entitats i associacions de la comarca del Maresme es van aplegar ahir al Centre Cívic del carrer Esperança per fundar la Coordinadora Preservem el Maresme. L’objectiu de la nova entitat és crear un bloc comú contra la construcció de la Ronda Maresme com a via alternativa a l’actual traçat de la Nacional II. La coordinadora es visualitzarà en el tall de la Nacional II que es farà el 9 de juliol en plena Festa Major.

El front social contra la construcció de la Ronda Maresme va donar ahir un important pas endavant. Ahir al vespre es trobaven al Centre Cívic del carrer Esperança un total de 23 entitats i associacions amb l’objectiu de posar les bases per aquesta oposició. D’aquesta manera s’ha constituït la Coordinadora Preservem el Maresme, tal com ho ha explicat a Premià Notícies el president de la Plataforma Camí Ral, Rafael Anguera.

Amb la partida de naixement de la nova coordinadora, ara s’ha de treballar en un pla d’acció. Aquest es dissenyarà a Mataró en una propera trobada el 7 de juliol. I és que les primeres accions d’aquesta ens es desenvoluparan a la capital comarcal després de visualitzar-se en el tall de la Nacional II previst pel 9 de juliol a Premià de Mar, en plena Festa Major.

Tot i que originalment la Plataforma Camí Ral havia de prendre el lideratge d’aquesta nova coordinadora, finalment s’ha decidit mantenir les personalitats de cada entitat amb objectius diferenciats.

A banda de la Coordinadora de Plataformes no Nacional II del Maresme, participaven a la trobada d’ahir, entre d’altres, la Federació d’Associacions de veïns de Mataró i Argentona, la Unió de pagesos del Maresme, el col·lectiu Trobades Alternatives del Baix Maresme o Gent del Masnou.

Etiquetes:

Nacional 2

Més notícies

Cultura