Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de novembre de 2013

Bàsquet

Bàsquet

Resultats per a tots els gustos, aquest cap de setmana

Joaquim Aguilar

damm-b-64Cap de setmana de resultats molt desiguals entre els principals equips premianencs. Consignem victòries entre els equips de futbol que seguim habitualment: 1er equip del CE Premià va guanyar a casa l’Equipo JA per 2 a 1, i continua 3r a la taula. El juvenil es va imposar per 1 a 2 al camp de la Damm B, i l’Empenta al camp del Tiana per 2 a 4. A l’altra banda, derrotes del Cover i també del sènior masculí de bàsquet. Les noies van tornar a guanyar. I per últim consignem la derrota a València del CN Premià de waterpolo, a la piscina del Turia, per un sol gol, 11 a 10.
Avui ha parlat a Premià Notícies el tècnic del juvenil del CE Premià, que ha desvel.lat que bona part de la victòria al camp de la Damm es devia a una nova tàctica que no ha volgut explicar.
Tanquem dient que en patinatge artístic la Raquel Albaladejo, del Club Patinatge Artístic de Premià de Mar, va fer cinquena a la Copa Catalana celebrada dissabte a Vidreres.
Anirem desgranant tots els resultats del cap de setmana en aquesta secció del PN i, naturalment, al Planetari, cada dia a 2/4 de 8 del vespre.
Entrevista a Marc Castellsagué
Descarrega l’entrevista
El 1r equip del CE Premià supera “tots els perills” de l’equipo JA

Ivan Rodriguez

Ivan Rodriguez

Els del 1r equip no van ser menys, i a pesar dels perills que suposava el visitant d’ahir, l’Equipo JA, els homes d’Ivan Rodríguez es van imposar per 1 gol a 2. Parlem de perill perquè el mateix tècnic la setmana passada ens advertia que aquest equip barceloní s’ha distingit històricament per una interpretació molt lliure del reglament i dels principis del Baró de Coubertin.
Entrevista a Ivan Rodríguez
Descarrega l’entrevista
El Cover suma la segona derrota consecutiva
Jugadors del Pallejà

Jugadors del Pallejà

I tanquem el repàs d’avui amb una derrota, la que es va endur per 7 a 4 el Cover Premià a la pista del Pallejà, un dels rivals més temibles de la categoria. Li demanem explicacions al tècnic Òscar Larrotcha, perquè ja van dues derrotes consecutives i no sabem si ens hem de preocupar.
Entrevista a Òscar Larrotcha

Més notícies

Cultura