Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

14 de setembre de 2016

Política

Política

?Les obres del port, dins del calendari previst

Joaquim Aguilar

Tot i que no s’hi ha deixat de treballar durant l’estiu, les obres del port de Premià de Mar reprenen aquest dies el seu ritme habitual, i s’hi treballa en el pas soterrani de vianants, en el futur passeig i en un dels espigons. El tinent d’alcalde de Territori, Antoni Subirà, ha dit que els treballs estan dins del caldendari previst i que les obres al passeig acabaran coincidint amb els d’urbanització de l’espai, probablement aquest mateix mes de setembre.

Subirà ha dit també que els treballs administratius per iniciar els treballs del giratori d’accés al port segueixen el seu curs, i ha desvelat que el passat juny es va viure un moment crític quan Urbanisme de la Generalitat volia imposar fer el giratori a Can Pou, un intent que es va desarticular, ha dit Antoni Subirà, per pressions de partits polítics i de la plataforma Premià Port.
En la mateixa entrevista, Antoni Subirà ha reconegut que el Govern acumula un cert retard en la licitació de les obres d’accés a l’estació de Rodalies. El tinent d’alcalde de Territori, ha justificat el retard en els canvis que es van introduir en el projecte, suggerits per la plataforma Estació Premià, i ha dit que en un termini de dos mesos espera haver conclòs la licitació i encetar les obres.

Sobre les protestes que han aparegut a xarxes socials sobre la coincidència de les obres de recol·locació de les llambordes al carrer de la Plaça amb l’inici del curs a l’escola Assís, Subirà ha explicat que els processos administratius i la pròpia organització dels torns de vacances de les empreses, dificulta molt fer coincidir aquests treballs amb les vacances escolars.
Pots escoltar l’entrevista completa amb l’Antoni Subirà

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura