Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

1 de desembre de 2017

Política

Política

▶️Els grups municipals valoren la renúncia de Miquel Buch

Joaquim Aguilar

Tots els grups municipals s’han pronunciat avui sobre l’anunci de Miquel Buch que deixarà l’alcaldia aquest desembre. Els grups més crítics han estat Ciutadans, Crida Premianenca i Coalició d’Esquerres. Els primers han acusat Buch de portar cinc anys més pendent del procés que del seu municipi. Ha parlat el regidor Rodrigo Andrade:

Crida Premianenca ha denunciat “falta de rumb” dels governs de Buch. Escoltem Brenda Bar de Crida:

La Coalició d’Esquerres ha apuntat la teoria que Buch deixa el càrrec perquè seria “insostenible” anar a la llista de Puigdemont i mantenir el pacte amb el PSC, i també han anunciat que treballaran perquè hi hagi un candidat alternatiu a Miquel Àngel Méndez. Escoltem el regidor de la Coali Rafa Fernández:

Tant Crida com ERC s’han mostrat sorpresos per la invitació de la Coali però han dit que s’escoltaran la proposta. El PP ha aplaudit la gestió de Buch i s’ha mostrat complagut que Méndez sigui el seu relleu. Escoltem el regidor popular Joaquín Briones:

El PSC -soci actual de govern- ha agraït a l’alcalde la seva feina i ha dit que el pacte no hauria de perillar amb el seu relleu. Ho ha dit la regidora socialista Olga Safont:

ERC -que va ser soci de govern de CiU- ha parlat d’un periple “amb alts i baixos” i ha aventurat que amb Méndez no esperen que la gestió municipal variï substancialment. Ha parlat el portaveu Josep Maria Molins:

Finalment, en nom del grup de CiU, ha parlat Antoni Subirà, que ha dit que “costarà trobar un alcalde com Miquel Buch”:

Més notícies

Cultura