Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

14 de desembre de 2017

Política

Política

▶️El plenari reconeix la tasca de Buch com alcalde, que s’acomiada expressant un sentit agraïment al poble

Joaquim Aguilar

El ple municipal de desembre, celebrat ahir, passarà a la història per ser el del comiat de Miquel Buch com alcalde de Premià de Mar després de 10 anys al capdavant del govern local. En una intervenció molt emotiva, Buch -que va afirmar que marxava “amb el cap ben alt i que ho feia per convenciment i coherència”- va fer balanç d’aquests 10 anys a l’alcaldia, en els quals ha estat sempre -va dir- “pensant en el bé del poble”. En un extens apartat d’agraïments, va tenir un pensament especial per a la ciutadania:

Tots els portaveus municipals van reconèixer a Buch la seva tasca a l’Ajuntament i li van desitjar sort pel futur. Escoltem un fragment de les seves intervencions:

Val a dir que van assistir a la sessió alcaldes d’altres poblacions maresmenques i d’arreu (entre ells Albert Batalla, alcalde de La Seu i gran amic de Buch) o el president del Consell Comarcal del Maresme, i també alguns regidors de governs anteriors de Buch. Dissabte vinent, dia 16 de desembre, a les 12 del migdia es farà un ple extraordinari del qual, amb tota probabilitat, sortirà Miquel Àngel Méndez com a nou alcalde.
Escolta la notícia sobre aquest moment del ple:

Imatges del moment del comiat de Buch

Escolta la sessió plenària de desembre:


Notícies relacionades

Més notícies

Cultura