Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

16 de febrer de 2018

Política

Política

▶️Buch creu que el trasllat del seu cas al Suprem obeeix a una tàctica d’intimidació i augura que “hi haurà Govern molt aviat”

Joaquim Aguilar

Miquel Buch està convençut que la proposta del TSJC que el Tribunal Suprem l’investigui per l’1 d’octubre és una nova mostra d’una estratègia política consistent a “atemorir”. Ahir el portal e-notícies informava que el jutge instructor Jordi Seguí proposa traslladar a Madrid la investigació sobre el paper que van tenir Buch i Neus Lloveras quan eren, respectivament, presidents de l’ACM i l’AMI. L’exalcalde de Premià de Mar ha dit avui que només el fet que aquesta decisió arribi abans a la premsa que a ell mateix dóna fe de la voluntat que s’amaga al darrere:

Buch ha dit que esperarà a tenir alguna comunicació oficial per decidir amb el seu advocat com procedir. Preguntat sobre la situació política actual, l’exalcalde s’ha mostrat confiat que a pesar de tots els factors que fan tan complex -ha dit- l’escenari, en dues o tres setmanes hi haurà un nou govern que posarà fi al 155.
Escolta l’entrevista a Miquel Buch:

Més notícies

Cultura