Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 d'abril de 2020

Cultura

Cultura

Subhasta solidària d’art a Instagram impulsada des del Maresme que ja compta amb més de 30 autors, entre ells el premianenc Pol Peiró

Joaquim Aguilar

Divendres i dissabte vinents es farà una subhasta d’art solidària amb la lluita contra el Coronavirus a través d’Instagram i que ha estat impulsada per una artista maresmenca. La iniciativa ja compta amb la participació de més de 30 d’autors, sis dels quals són maresmencs (entre ells el premianenc Pol Peiró) però ara podria projectar-se a nivell internacional. Escoltem la pintora Paula Catalán, de Sant Andreu de Llavaneres:

La subhasta començarà divendres a les 12 del migdia i acabarà dissabte a les 8 del vespre: els artistes penjaran al seu compte d’Instagram una obra i l’etiquetaran amb el Hashtag #ArteUnidoContraElCovid, i en els comentaris de les publicacions els usuaris podran fer la seva puja. Quan acabi el confinament, els artistes contactaran amb els guanyadors per lliurar-los l’obra. Els beneficis aniran a parar, a l’espera que s’hi puguin afegir altres iniciatives, a la campanya Operación Dinamo que lidera el doctor Iván Mañero, a l’Institut de Salut Global de Barcelona, a Save The Children i a Global Giving. Podeu trobar tota la informació de la subhasta al compte d’Instagram PaulaCG.Art. 

Escolta la declaració sencera de la Paula Catalán:

Etiquetes:

Art | Coronavirus | Pol Peiró

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura