Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 d'abril de 2022

Cultura

Cultura

Maridatge aquest dissabte al Museu Romà de vi i antiguitat romana per encetar una ruta que continuarà al Museu de l’Estampació i a Can Manent

Joaquim Aguilar

A l’espera que els pròxims mesos se’n faci l’obertura oficial i entri en funcionament el nou Museu Romà de Premià de Mar, l’equipament continua acollint algunes visites de petit comitè i activitats de petit format. Així serà aquest dissabte dia 30, quan s’hi farà una sessió de tast de vins organitzada per l’Ajuntament que d’alguna manera vol posar en valor no només la producció vinícola de la DO Alella sinó també el caràcter ancestral d’aquesta producció, de la qual ja hi ha mostres a l’antiguitat romana. Serà la primera de tres sessions que es faran, després del Museu Romà, al Museu de l’Estampació i a Can Manent, és a dir, en un museu en vigor i a dos museus en potència. 

A la primera jornada, segons resa la convocatòria, se’ns parlarà de la importància de la vinya a l’època romana, dels materials per transportar-lo o dels vins que es bevien a l’antiguitat mentre un expert sommelier ens convida a tastar tres vins produïts a les nostres contrades. 

La sessió començarà a les 7 del vespre i per participar-hi cal adquirir entrada -al preu de 10€- a través del web municipal; ens adverteixen que les places són limitades. 

Etiquetes:

Museu Romà

Més notícies

Cultura