Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 de setembre de 2022

General

General

L’ArTardor postpandèmic busca artistes de vídeo, escultura, pintura i fotografia

Joaquim Aguilar

El concurs Artardor encara té oberta la convocatòria per trobar guanyadors i guanyadores en fotografia, pintura, escultura i vídeo. Un ArTardor que és obert a qualsevol persona major de 18 anys i que aquest any vol reflexionar sobre el món postpandèmic. Cada modalitat tindrà les seves característiques específiques: per exemple, en fotografia, els artistes podran presentar un màxim de dues i hauran de ser pensades en una mida de 20x30cm i amb 300 píxels de resolució. 

Pel que fa a la pintura, la mida no serà inferior a 15 centímetres ni superior a 130. I si parlem d’escultura, La mida de les escultures també tenen alçada màxima i mínima. Demanen no excedir d’un màxim de 100x50x50 cm ni que siguin inferiors a 20x8x8 cm.

Les obres presentades hauran de ser inèdites i de temàtica lliure. Cal omplir un formulari d’inscripció per poder-hi participar i hi ha de temps fins el 24 de setembre. De cada modalitat hi haurà 3 guanyadors: un primer premi de 500 euros, un segon de 300 i també un premi d’autor local amb una dotació de 300 euros. 

El lliurament de premis es farà el dia 14 d’octubre a les 20 h. Totes les obres presentades seran exposades el dia 15 d’octubre a la plaça del Gas. Passat aquest dia, una selecció de les fotografies s’exposaran al Centre Cívic de Premià de Mar des del 18 d’octubre fins al 12 de novembre.

Més notícies

Cultura