Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de juny de 2018

Cultura

Cultura

Jorgina Juvé, autora del cartell de Festa Major: “em va semblar que la batalla de farina reflectia molt l’esperit festiu”

Joaquim Aguilar

Jorgina Juvé, l’autora del cartell de la Festa Major 2018 de Premià de Mar, va parlar ahir al Tot d’Una d’aquesta emissora. Juvé, que es mostrava molt contenta d’haver guanyat el concurs, va admetre no conèixer a fons l’imaginari de la Festa i va explicar que a través d’un programa va fer-se amb l’esperit de l’esdeveniment i va localitzar els personatges més emblemàtics, i que es va fixar especialment en la batalla de farina:

Juvé també va assegurar que enguany assistirà “sí o sí” als actes principals del programa. L’artista, que és barcelonina, és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i va estudiar il·lustració a l’Escola Serra i Abella de l’Hospitalet del Llobregat. Ha publicat a ‘Cavall Fort’ i ha il·lustrat el llibre “Color de Nube” d’Òrbita Edicions. L’any passat va guanyar fins a 3 concursos de cartells com el premianenca: a Girona, al Clot i Hostafrancs. Afegim que en la categoria infantil del concurs la guanyadora ha estat Sofia Valdés.
Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Etiquetes:

Festa Major

Més notícies

Cultura