Els partits interpel·lats per la proposta de govern de concentració d’ERC mostren poc entusiasme, però s’avenen a parlar

Cap dels tres partits interpel·lats per la proposta d’ERC d’un govern de concentració s’ha mostrat obertament favorable a la idea. Tot i que tots tres es mostren predisposats a parlar, si ahir l’alcalde, en nom de Junts per Premià de Mar, assenyalava sobretot les diferències amb Crida Premianenca i PECP, aquests dos últims partits han expressat per la seva banda la seva clara aposta per un govern d’esquerres. Escoltem en nom de Crida l’Andreu Mumbrú (que es remet a un comunicat emès aquest matí) i en nom dels Comuns l’Elena Martín:

Com diem, a pesar d’aquestes reserves tots 3 partits estan disposats, han dit, a asseure’s a la taula de diàleg que proposa ERC, i que els republicans han demanat que constitueixi l’alcalde. Per la seva banda, els dos partits que queden fora de l’equació, Cs i PSC, han desqualificat la proposta: Ciutadans ho veu com una maniobra d’ERC per obtenir l’alcaldia, mentre que el PSC lamenta, diuen, que ERC s’hagi oblidat de l’aspiració que tenia d’un govern d’esquerres i afirma que la proposta lesiona la confiança que s’havia forjat entre aquests dos partits. Escoltem Josep Maria Cano de Ciutadans i David Gutiérrez del PSC:

Recordem que la proposta d’ERC, si es consumés, donaria  peu a un equip de govern amb 15 regidors i deixaria a l’oposició 6 regidors de Ciutadans i PSC.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »