Segueix-nos!

Francesc Triola

14 de novembre de 2022

General

General

Els Butaca tornen avui a ser premianencs i tornen a ser una festa

Francesc Triola

Aquest vespre es consuma el retorn dels Premis Butaca a Premià de Mar. El pavelló d’esports acollirà, com ho va fer en les 10 primeres edicions del certamen i després d’una llarga etapa d’itinerància lluny del nostre municipi, la gala de lliurament de guardons. Ho farà en virtut del conveni que van signar l’associació que els organitza i l’Ajuntament el mes de maig passat, quan van acordar que Premià de Mar serà la seu d’aquesta gala, si més no, durant les 3 pròximes edicions. 

En el pla estrictament artístic “Cantando bajo la lluvia” és la màxima favorita de la nit amb 10 nominacions, i qui ja sabem que s’endurà reconeixement és el veterà actor Jordi Banacolocha, que rebrà la Butaca Honorífica Anna Lizaran 2022. Escoltem el director dels premis, Toni Martín, aquest matí a la Xarxa, on es felicita que la gala torni a tenir gust premianenc i gust de festa: 

La gala es podrà seguir en directe a partir de les 8 del vespre a través de l’antena de Ràdio Premià de Mar, que oferirà la retransmissió de la plataforma Xala, un programa especial que conduirà el tàndem format pel Manel Ferrer, de Premià Mèdia, i per la Laura Contreras, de Canal Terrassa. Una hora abans, a les 19h, Premià Mèdia us oferirà un programa especial a cura de Manel Ferrer i Gemma Ponce per posar en context la gala i conversar amb alguns dels seus protagonistes actuals i històrics. 

Val a dir, en clau política, que les últimes hores el grup municipal de Crida Premianenca ha emès una comunicació a través de les xarxes on afirma que “els Butaca no són el model cultural” que defensa aquesta formació i on demanen denuncien que aquest esdeveniment s’emporti, diuen, gran part del pressupost de l’àrea de cultura, que consideren que s’hauria de destinar a la cultura i els artistes locals. Recordem que, segons el conveni que es va signar el maig, l’Ajuntament destinarà 25.000€ anuals a l’esdeveniment.

Més notícies

Cultura