Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de novembre de 2021

Cultura

Cultura

El Museu Romà tindrà un apèndix a l’exterior: l’Ajuntament ha llogat una antiga seu bancària just al costat que acollirà activitats complementàries

Joaquim Aguilar

El futur Museu Romà de Premià de Mar tindrà un equipament complementari en superfície, just al costat de l’entrada al jaciment, al carrer d’Enric Granados. Ho ha anunciat aquest matí per xarxes socials l’alcalde Rafa Navarro des del mateix indret i mostrant l’immoble, que abans acollia les oficines d’una entitat bancària i ara ha estat llogat pel consistori perquè assumeixi aquesta funció. Segons Navarro, el propòsit és que l’espai pugui servir per desplegar activitats vinculades i de suport als continguts museístics i que esdevingui un “nou motor cultural aprofitant les sinergies” amb el Museu:

Segons l’alcalde actualment la regidoria de cultura treballa en la planificació per condicionar l’immoble, d’uins 180 m2 de superfície, mentre que des del Museu de l’Estampació ja es dissenyen programes d’activitats i oferta educativa relacionada amb el jaciment romà que es podran servir del nou equipament. Recordem que la inauguració del nou Museu està prevista pel 2022, però encara no se li ha posat data.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura