Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 de març de 2024

Cultura

Cultura

Aquest maig neix el Premià de Circ, el festival que “completa” l’oferta cultural premianenca, segons Bàrbara Anglí

Joaquim Aguilar
Imatge de l'esdeveniment

L’Ajuntament anunciava aquest matí la celebració, el mes de maig vinent, de la primera edició del nou festival Premià de Circ, un esdeveniment que segons ha indicat la regidora de cultura Bàrbara Anglí s’origina en una activitat de la Festa Major i que es proposa instituir una convocatòria en aquest terreny en un municipi on, malgrat tenir -diuen- molts artistes circenses, tenia encara cap proposta d’envergadura d’aquesta especialitat. Segons Anglí, una aposta per donar visibilitat a aquests artistes i a aquesta disciplina i una aposta que “completa” l’oferta cultural del municipi:

El Premià de Circ es farà els dies 3, 4 i 5 de maig i n’assumeix la direcció artística la Cia Du’k’to, guanyadors de la segona edició dels premis “Espai l’Amistat” a la Creació Artística. 

En total hi haurà 10 convocatòries entre espectacles i altres activitats des de divendres fins diumenge: la primera, divendres a la tarda, serà un taller de circ a Can Salamó; després la plaça de la Sardana acollirà l’espectacle Tenet de la Companyia Eunoia Col·lectiva seguit d’un acte de presentació del festival, l’espectale UOP, última oportunidad de la Cia Derecha Izquierda i, per acabar, un piscolabis de benvinguda. L’endemà dissabte a la tarda i al vesrpre es fan 3 espectacles: Collage, de Bot Project, a la plaça dels Països Catalans; Entre Nous, de Circ Entre Nous a la plaça de la Sardana, i Lady Panda, de Mumusic Circus a l’Amistat. I finalment diumenge, durant el matí i a la plaça Mercè Rodoreda, taller de circ de  Cronopis i l’espectacle Solo de Dos de la Cia Duo x Caso.

Escolta les declaracions de la Bàrbara Anglí:

Etiquetes:

circ | Premià de Circ

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura